Сръбската Ванга смрази: Страховити промени ще разтърсят света!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/srabskata-vanga-smrazi-strahoviti-promeni-shte-raztarsyat-sveta/122015 LifeZone.bg
Сръбската Ванга смрази: Страховити промени ще разтърсят света!

Сръбската Ванга пророкува страховити неща за света

Верица Обренович  е ясновидката от Сърбия, позната още като сръбската Ванга. Тя почина през 2019 година, но нейният личен довереник е споделил пред западните медии последните й пророчества за бъдещето на света.

Той й бил личен асистент, назначен от властите на бивша Югославия да записва нейните пророчества.

Според едно от последните предсказания много държави ще усетят върху себе си глобалното затопляне, а държавите им ще изчезнат от лицето на земята.

Заради топенето на ледовете ще изчезнат държавите Нидерландия, Швеция, Дания и Финландия.Още преди седем години ясновидката пророкувала, че Иран ще нападне Израел, за да защити палестинците.

Гадателката твърдяла, че три страни ще станат лидери и ще управляват света. И те са Русия, Китай, както и Индия.

А Англия я очаква нерадостна съдба и тя била, че страната ще се разпадне.Същата участ, на разпадане, гадателката предвиждала и за страните Италия и Испания.Франция пък щяла да се тресе от терористични актове, както и от различни бунтове на недоволни от управлението на страната.

Според сръбската Ванга Америка щяла да поведе война, но с ракети в небето.В Италия вулканът Етна ще се пробуди. Заради което, от страх, много хора ще напуснат домовете си, за да не бъдат застигнати от бедствието.

Последното предсказание на Верица Обренович  е факт. Етна избухна и паникьоса живеещите на остров Сицилия.

Източник: Ретро

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.