Срам и позор! Златка Райкова си показа….(Скандално фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/sram-i-pozor-zlatka-raykova-si-pokazaskandalno-foto/111650 LifeZone.bg
Срам и позор! Златка Райкова си показа….(Скандално фото)

Златка Райкова няма срам

Бившата плеймейтка роди втори син, на арменеца Карен Хачатрян,но не спира да изкушава. Макар да е майка на две момчета, русата бомба си показа бельото.

Русата Златка се снима по прашки, като се навря бомбите и де що има по тялото си в очите на втрещените потребители. Тя се пусна по бельо уж с цел да рекламира корсет, с който отслабва. Вероятно от фирмата, чието рекламно лице е са й го дали без пари.

Силиконката обаче държи да го покаже целия и затова не си сложи нищо отдолу, а се пусна само по г@щи.

Потребителите на нета обаче я заринаха с негативни коментари, най-вече за това какъв пример дава на децата си. А дамите заявиха, че корсета може да се покаже и като сложи под него боксерки, за да не се виждат срамните й неща.

Но най-интересното в скандалното фото е как приема изцепката й половинката й Карен. Защото, докато бе с Благо Георгиев, не си позволяваше така да се разголва и обилно да поднася на форумци формите си. Въпреки че е коцкар, Благо Джизъса бе доста ревнив.

„Няма как да позволя на жена си, ако съм истински мъж, така да се разпищолва по мрежата. Независимо колко пари ще й дадат“, недоволстват в мрежата.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.