Стана ясно какво е преживяла Мира Добрева:Била е на косъм от смъртта!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/stana-yasno-kakvo-e-prezhivyala-mira-dobrevabila-e-na-kosam-ot-smartta/116872 LifeZone.bg
Стана ясно какво е преживяла Мира Добрева:Била е на косъм от смъртта!

Мира Добрева наистина е била на крачка от смъртта

Това призна дъщеря й Лора Добрева. Голямата дъщеря на телевизионната водеща не спира да благодари на Господ, на всички светии и на лекарите, върнали от онзи свят нейната майка.

Досега не се знаеше какво се е случило с водещата, което довело до привеждането й в  медикаментозна кома. Тя претърпяла коремна операция, която е извършена в „Пирогов“, където била заведена по спешност.

И това се случило след едни прекрасен ден сред природата. По думите на дъщеря й семейството ходило на излет на Рилските езера. Изкачили ги и били много доволни и щастливи.

Само часове след като се върнали обаче, журналистката получила остри болки в корема. Веднага я завели в болницата и лекарите разбрали, че има остър перитонит, заради което моментално я оперирали. И ако не са реагирали моментално, може би Мира Добрева нямало да е сред живите, разказва през сълзи нейната щерка.

„Мама я  оперираха моментално, операцията мина добре, но получи усложнения. Затова спря да диша самостоятелно. Това наложи да я приведат в изкуствена кома. Но вече е добре, Слава Богу, диша самостоятелно и се възстановява. Благодаря  и на всички доктори, които спасиха мама, за да сме всички отново заедно“, не спира да благодари Лора Добрева.

Източник: 24 часа

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.