Става напечено! Хари идва в Англия, Уилям се мръщи

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/stava-napecheno-hari-idva-v-angliya-uilyam-se-mrashti/131819 LifeZone.bg
Става напечено! Хари идва в Англия, Уилям се мръщи

Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство само след седмици

От кралския двор обаче се питат дали той ще се види с брат си Уилям и с болната от рак Кейт Мидълтън.

„Вероятно Хари ще се види с баща си, крал Чарлз. Но отношенията с брат му Уилям са доста напрегнати и това ще е проблем“, твърдят източници от кралския двор.

39-годишният херцог на Съсекс идва, за да говори на игрите, състезание в стил Олимпиада за военния персонал, които той основа.

Събитието ще се състои на 8 май в катедрала „Свети Павел“ в Лондон. А игрите отбелязват десет години от своето създаване.

Принцът основава игрите, за да помогне на ранени военнослужещите и жени, а британското правителство пусна оферта от 27 милиона паунда за домакинство за игрите в Бирмингам през 2027 година.

Посещението на по-малкия син на крал Чарлз Трети се случва, след като стана ясно в понеделник решението на Върховния съд. Той е отхвърлил жалбата на принц Хари да ползва охрана на територията на Великобритания.

Преди това, през февруари, той загуби съдебното дело срещу оспорване на решението на Министерството на вътрешните работи да промени нивото му на сигурност на територията на Обединеното кралство.

Причината за отказа била, че Хари вече не е работещ член на кралското семейство.

Вероятно принц Хари няма да бъде придружен при посещението си от 42-годишната си съпруга Меган Маркъл.

Източник: Една.бг

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.