Стресна света: Мадона подута и измъчена (СНИМКА)

Папараци изловиха певицата в хотелската й стая

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/stresna-sveta-madona-poduta-i-izmachena-snimka/133311 LifeZone.bg
Стресна света: Мадона подута и измъчена (СНИМКА)

Папараци изловиха певицата в хотелската й стая

Мадона изглежда подута и измъчена. Има торбички под очите , а ъгълчетата на устните й са свити надолу. Трудно е да разберем дали това е умора или резултат от безкрайни пластични операции.

Външният вид на звездата се промени драстично през годините. Папараци я  щракнаха в Рио Де Жанейро да гледа през прозореца на стаята си.

Още през 2010 година феновете на Мадона започнаха да бият тревога. Мадона стана неразпознаваема. Тя използваше филъри с хиалуронова киселина.

Певицата обаче не спря до тук. Тя пипна и задните си части. Между фитнеса и операционната избра второто. Отделно и веждите й запълзяха нагоре, а скулите й започнаха да изпъкват неестествено.

Дръзкото поведение на Мадона винаги е привличало феновете. Вниманието обаче не е към музиката, а към външния й вид.

В началото на кариерата си тя имаше ясни черти на лицето, изразителни очи и нестандартна форма на веждите.  Визията бе допълнена от дръзка къса прическа.

Тя все още е една от най-големите звезди на планетата. Припомняме, че  Мадона завършва турнето си "Celebration" с посещение на плажа: В събота вечерта тя изнесе огромно безплатно шоу за около 1,6 милиона фенове на прочутия плаж Копакабана в Рио де Жанейро. Това беше последното изпълнение по време на ретроспективното й турне по света, както и единствената дата на "Celebration" в Южна Америка - и събра най-голямата публика в кариерата й.

Източник:  standartnews.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.