Сузанита опарена от мъжкарите: Възпитава сина си като джентълмен?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/suzanita-oparena-ot-mazhkarite-vazpitava-sina-si-kato-dzhentalmen/120175 LifeZone.bg
Сузанита опарена от мъжкарите: Възпитава сина си като джентълмен?

Сузанита знае какъв иска да стане синът й, като порасне

Въпреки многото трудности, през които премина и че роди твърде млада, щерката на Орхан Мурад знае как ще възпита момчето си.

Малкият Матиас, който скоро ще стане на годинка, иска да  възпита като джентълмен.

Чалга певицата е опарена от мъжкарите, които са я наранявали и не иска синът й да бъде такъв.Певицата иска синеокото й бебенце да се превърне в истински мъж, с ценности.

Да няма нищо общо с днешното разбиране за мъжкарство-простотия, арогантност,бабаитлък  и наглост.Това обяви твърдо певицата в социалната мрежа. С бащата на сина си, копиехвърчагът Марк Славов имаха тежки периоди на раздяла, но сега са отново заедно и са семейство.

Сузи Мурад е твърдо убедена, че иска детето й да бъде далеч от представите на тези властни, арогантни и жестоки женкари, които се гаврят и  се подиграват с жените. Тя иска нейният син да уважава жената, да я цени, да се грижи за нея, да не я наранява и да не пърха от цвят на цвят, а да си остане верен само на една жена. Сузанита е опарена от женкарството на баща си, с когото са скарани. Тя е отвратена и от всичките нейни предишни гаджета, които по битуващото мнение са били „мъжкари“, но са я унижавали и де факто са били мижитурки.

„Искам моя син да стане истински мъж, а не отрепка“, категорична е Сузанита.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.