Сузанита пак си спечели неприязън: Пусна се по силикон

Хейтърските коментари валят

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/suzanita-pak-si-specheli-nepriyazan-pusna-se-po-silikon/137736 LifeZone.bg
Сузанита пак си спечели неприязън: Пусна се по силикон

Хейтърските коментари валят

Сузанита пусна секси фотоси, но не постигна ефекта, които търсеше. Снима се гола в профила си и вълна от неприязън се изсипа върху нея:

"Ти си майка на момче, как може да се снимаш гола", гласи един от тях. А в друг се казва: "Да ме извиниш, ама майка ти е по хубава", а също и "Ти няма да мирясаш".

Щерката на Орхан Мурад показа напращелите си гърди и златист тен. Над провокативното фото е написала: "Море, да". Под кадъра обаче, вероятно за нейно учудване, Сузанита е атакувана с не дотам приятни коментари по свой адрес.

 

Припомняме, че Сузанита имаше проблем с наркотиците. По нейни думи причината била, че пораснала без родителски контрол. Била тормозена от съучениците си.

"Когато за първи път взех наркотици бях сама, чувствах се слаба, търсех си утеха. Винаги в момент на слабост съм предпочитала да съм сама", казва Сузанита. Скандалната изпълнителка призна още, че изпадала в страшни състояния и имала опит за самоубийство, изваждала нож на майка си и сестра си. Успяла да се измъкне след месец в специализирана клиника.

Казва, че сега най-хубавото нещо в живота ѝ е синът ѝ Матиас. Продължава да се занимава с музика и да пуска още парчета на феновете.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.