Сузанита прекрачи всякакви граници!Феновете бесни на младата майка

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/suzanita-prekrachi-vsyakakvi-granicifenovete-besni-na-mladata-mayka/140377 LifeZone.bg
Сузанита прекрачи всякакви граници!Феновете бесни на младата майка

Сузанита прекрачи всякакви граници

Въпреки че вече е майка, Сузи Морад лети с шеметна скорост по наклонената плоскот. Изглежда, за кой ли пореден път,  е разделена с бащата на сина си, шампиона по хвърляне на копие Марк Славов.

Сузанита е решила да вади парите по най-лесния начин, без никакво съпротивление от нейна страна. Кариерата й  я няма никаква, затова тя се пуска гола и то на промоция от платформата Онли Фенс.

Това съобщи лично Сузи, като заяви на зажаднелите мераклии, че могат да я гледат безплатно този месец, а от следващия щяло да има промоция-половината от стойността за всеки нов абонат.

Всеки знае, че в тази платформа за възрастни певици, които нямат кариера, псевдо инфлуенсърки и жени без никакви други умения се кълчат полуголи пред очите на разгонени мераклии. А  и много от тях след това пренасят виртуалните си умения в реалния свят, за да печелят лесно.

Сузанита Мурад проявява отново лековато и аморално поведение, но вече е майка  и би трябвало да се „вземе в ръце“, най-малкото заради сина си.

„Няма никакъв срам! Синът й расте, такава майка ли иска да бъде, че той да се срамува от нея!Сърди се на баща си, че вкарвал жени в апартамента им, когато майка й била болна! Ами тя какво прави, същото! Щом го хока за постъпките, да не прави и тя същото“, скочиха феновете й  в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.