Свърши ли приказката на Андрей Арнаудов и Емануела? (Жена му стряска с вида си-снимка)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/svarshi-li-prikazkata-na-andrey-arnaudov-i-emanuela-zhena-mu-stryaska-s-vida-si-snimka/135494 LifeZone.bg
Свърши ли приказката на Андрей Арнаудов и Емануела? (Жена му стряска с вида си-снимка)

Продуцентът Андрей Арнаудов и  половината му Емануела Толева са заедно вече осем години

Опосумът и манекенката имат и един син от съжителството си. Арнаудов има един неуспешен брак зад гърба си и няколко връзки,  а в арт средите му се носи мита, че е плейбой.

Затова осемгодишното съжителство с Толева направо си е рекорд за кръшкача. Досега не се е чуло за изневяра, но последната семейна снимка сериозно стресна феновете им.

На нея Емануела Толева не само изглежда стряскащо слаба, все едно е болна, ами е и някак умислена, невесела и на всичкото отгоре отнесена. До нея Андрей изглежда все е едно е на увеселително парти и „си е залепил дежурната усмивка“.

Само че на феновете не им минава това лицемерие  и те веднага заядоха Андрей, като директно го попитаха, в мрежата, защо жена му изглежда ката анорексичка.

„Ама не гледаш ли, къде са ти очите или вече си ги насочил към друга? Жена ти изглежда само кожа и кости, не я ли храниш?

Вярно, че е манекенка и има стройна фигура, ама тя вече е кльощава,  а не фина. И това, на всичкото отгоре, е раждала жена. Че обърни й повече внимание“, насметоха Андрей Арнаудов в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.