Светлана Гущерова бясна: Как тази никаквица омагьоса дъртия ми свекър?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/svetlana-gushterova-byasna-kak-tazi-nikakvica-omagyosa-dartiya-mi-svekar/137053 LifeZone.bg
Светлана Гущерова бясна: Как тази никаквица омагьоса дъртия ми свекър?

Добромир Гущеров никак не харесвал засиленият интерес към него и семейството му

Бившият червен депутат се радва на мир и спокойствие в новото си семейство, което е приел за свое. Дори плъзнаха слухове, че той ще завещае милионите си на втората си съпруга и на нейната дъщеря.

Той буквално игнорирал биологичния си син Християн. Вдигнал ръце от него, защото Хриси не подхващал работа, отдавал се само на запои и хазартни залози, като профукал немалко пари от тези, които му дал баща му. Гущеров-старши си прибрал и тузарската къща в Бояна, която сина му бил на път да я изиграе в казината.

Добромир Гущеров бил бесен, че хората пак заговорили за тях, след побоя над снаха му Светлана. В тази връзка той коментира, че за него сина му не съществува, още по-малко снаха му. Внуците си също не поглеждал, заради влошените отношения с родителите им.

„Как тази никаквица успя да омагьоса дъртия ми свекър! И сега ще сложи ръка на парите му!“, тресяла се от яд и злоба Светлана Гущерова.

 „Дори и бивша сервитьорка, Диана е класа пред простоватата и алчна Светлана. Тя знае как да се държи, чете много, има обща култура и в обществото е като истинска дама“, обясняват близки до двете семейства.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.