Светлана Гущерова се показа без грим! Ама не съвсем (Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/svetlana-gushterova-se-pokaza-bez-grim-ama-ne-savsem-snimki/137610 LifeZone.bg
Светлана Гущерова се показа без грим! Ама не съвсем (Снимки)

И Светлана Гущерова реши да се покаже без грим

Половинката на Християн Гущеров никога не се снимала такава. Но и в това има уловка, веднага разбраха в нета. Защото всеки знае каква маниачка е бившата плеймейтка по пластичните операции.

При нея нищо не е случайно или пуснато просто така, без цел. И този път Светлето лъсна без грим, за да покаже какви процедури за хубава кожа си прави при една от най-известните дерматоложки в столицата.

На тези уж „натурални“ снимки се вижда като бял ден, че всичко по лицето й е моделирано. Скулите, устните, брадичката, повдигнатите клепачи и веждите.

Снимките й не успяха да заблудят никой, защото те дори са добре шлифовани с фотошоп. Не този за грим и ярки корекции, а такъв за изравняване на тена, както и за леко уголемяване на очите.

„Че кога тази Светлана ще се пусне така, както например става от кревата или не се е гримирала. Трябва да стане чудо, нали ще се „изложи“ и хората ще  й се подиграват. О, суета, твоето име е Светлана Гущерова“, коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.