Тайните трикове на Кейт Мидълтън, с които бори стреса

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/taynite-trikove-na-keyt-midaltan-s-koito-bori-stresa-2/111315 LifeZone.bg
Тайните трикове на Кейт Мидълтън, с които бори стреса

Животът на принцеса Кейт Мидълтън изглежда приказен

Но животът на съпругата на принц Уилям е изпълнен и с много стрес. Освен грижата по трите си деца, тя е работеща кралска особа, с много задължения.

Смъртта на кралица Елизабет Втора, както и коронацията на Чарлз Трети добавило нови дози стрес на Кейт.Стресът произвежда нервна енергия, която трябва да се освободи и изхвърли.

Един от тайните трикове, с които принцесата бори стреса, е да плува в студена вода.Това помага при стрес, безпокойство и подобрява настроението.

Това е най-добрата форма за съсредоточаване при моменти на напрежение и публични изяви.При попадане в трудна ситуация, съпругата на Уилям подхожда със самоирония и обича да се смее.

Хокей, тенис и каране на ски е другият таен подход на Кейт Мидълтън да се справи със стреса.Освен това тича и посещава фитнес залата.

 Извън прожекторите, принцесата е запалена по фотографията. Хобито е чудесен начин да се справиш със стреса. Всяко нещо, което може да ни повдигне настроението и ни носи радост е добро средство да се пребори стреса.

Когато цялата кралска помпозност и задължения дойдат в повече на Кейт, тя се оттегля при семейството и децата си.Другото тайно хоби на Кейт Мидълтън е  да оцветява. Тя е завършила история на изкуството, а това е начин да се свърже с него.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.