Теодора Стефанова с прогноза за войната, световния мир и бъдещето на България

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/teodora-stefanova-s-prognoza-za-voynata-svetovniya-mir-i-badeshteto-na-balgariya/121113 LifeZone.bg
Теодора Стефанова с прогноза за войната, световния мир и бъдещето на България

Теодора Стефанова направи нова прогноза за световния ред и мир

Гадателката на покойния премиер на Италия Силвио Берлускони предрече какво ще се случва с воюващите страни и дали това ще заплаши мира на планетата.

Феноменът общува с извънземен разум и сподели, че цялото човечество участва частично в трета световна война.По думите й конфликти има на много точки по света.

Но съвсем скоро дипломати ще седнат на масата на преговори и в резултат на усърдната им работа на земята ще се настани мир и спокойствие.

Това обаче няма да се случи до края на годината, а ще има все още много ескалация.Преди година Путин удари Украйна и Теодора Стефанова не само предрече военния конфликт,

ами прогнозирала, че войната няма да свърши скоро. Но войната ще бъде спряна не на бойното поле, а на масата на преговорите, твърди ясновидката.

Всичко ще се случи с малко предателство от двете страни, но въпреки конфликта, до натискане на ядреното копче няма да се стигне, успокоява Стефанова.

За края на войната ще повлияят изборите в Америка, но големият играч, който ще спечели най-много ще е Китай. След войната Зеленски и Путин вече няма да са фактори, предрича гадателката.

В Русия ще дойдат нови лидери, нещата ще се променят и много от прокудените олигарси ще се връщат през 2026 година.

За съжаление вулкани, земетресения  и наводнения ще продължава да има. Но по думите на пророчицата България е богоизбрана страна и проблемите ни няма да са фатални.

Източник: Ретро

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.