Тежък удар по Гала! Шефовете на Нова я унизиха (Фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/tezhak-udar-po-gala-shefovete-na-nova-ya-uniziha-foto/121623 LifeZone.bg
Тежък удар по Гала! Шефовете на Нова я унизиха (Фото)

Гала не очакваше подобен удар

Водещата на „На кафе“ остана изненадана от реакцията на шефовете й в Нова. Заради международния празник на медиите, продуценти и редактори върнаха назад лентата. И показаха Гала като водеща преди цели двадесет и три години.

Шокирана и изненадана от видяното, Гала се спече и остана за много минути безмълвна. Това, което видя, вероятно никак не й хареса. Защото въпреки процедурите и висшата козметика за подмладяване годините са си години. И тя се видя в началото на кариерата си свежа, млада и очарователна.

Тогава на помощ й дойдоха верните панелисти. Те отбелязаха, чу по онова време предаването стартирало с аеробика в ефир. Заради което Дарко Ангелов, Георги Блажен и Маги Джанаварова, която замества Ромина Тасевска, скочиха да играят. После уморени признаха, че не е никак лесно да тренират на екран.

След като се посъвзе, физиономията на Гала се смени. Тя показа на лице, че е истински горда като водеща с една от най-дългите кариери на екран.

Кристина Патрашкова също реши да се впише в натюрела. Първото, което направи е да се омаже на Гала, като я похвали за дългата й телевизионна кариера. И после да разкаже, че тези които са гледали черно-бяла телевизия  и досега сънуват сънища в същите цветове.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.