Ти да видиш! Новата снаха на Софи Маринова студентка

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ti-da-vidish-novata-snaha-na-sofi-marinova-studentka/131113 LifeZone.bg
Ти да видиш! Новата снаха на Софи Маринова студентка

Новата изгора на Лоренцо е артистична натура

Катерина е студентка последна година в Националната художествена академия. Тя вече е доказал се артист, като е участвала в изложба за театрални плакати и други състезания.

Единственият син на ромската перла Софи Маринова трябваше да се ожени за Мария миналата година. С нея се познавали като деца, а Софи не спираше да се фука и хвали, като обещаваше сватба като на кралска особа.

Дори се зарече да бъде по-пищна от тази на Уилям и Кейт Мидълтън. Само че тя не се състоя, а според упоритият слух кандидат-снахата се оказала много алчна и заради това сватбата се разтурила.

Каквато и да е причината, само няколко седмици му трябваха на шавливия Лоренцо да си намери друга. И тя се оказа Катерина, която на всичкото отгоре крие артистична природа.

А Софка ще ги вземе със себе си в Лондон. Там тя заминава, за да пее в „Селби център“. Заедно с нея ще пътуват Лоренцо и новото му гадже. Те ще останат седмица в английската столица, като за певицата има запазен апартамент в луксозен хотел.

Заради неуспешната сватба ромската перла упорито мълчи дали това ще е новата й снаха. Младите също не обелват дума, въпреки че пускат общи снимки в социалната мрежа. Вероятно първо искат да видят дали са съвместими и  едва тогава да изригнат с новината, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.