Тита откровена до болка: Призна цялата истина за себе си!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/tita-otkrovena-do-bolka-prizna-cyalata-istina-za-sebe-si/139938 LifeZone.bg
Тита откровена до болка: Призна цялата истина за себе си!

Христина Христова или по-известна като Тита открехна завесата около личния си живот

Младата певица проговори за гаджето си, както и за сътресенията в професионалния си път.Изпълнителката отговори дали все още е с гаджето си Недко Недев.

Двойката бе заедно, дори заговориха за сватба, след което изненадващо се разделиха. После пък плъзна упорития слух, че ММА боецът си е упражнявал юмруците върху нея.

Нейните роднини и приятели не одобряваха гаджето й Недко Недев, но младата певица реши и му даде втори шанс. С днешна дата обаче нещата са се обърнали.

„Нямам мъж до себе си, сама съм. Не страдам, защото всяка жена има нужда да остане от време-навреме сама със себе си, за да си чуе вътрешния глас, за да погледне себе си.

 Винаги съм смятала, че да се хвърлиш от една в друга връзка не е на добро“, откровена е Тита.

Вероятно Тита се е разделила с Недко, което е добрия вариант за нея. Сега певицата сподели още, че е влюбена в живота, работата, новите си проекти, а и защо не в бъдещата любов, която може би завинаги ще грабне сърцето й.

Тита бе откровена до болка и за сътресенията в професионалния си живот. Тя сподели, че с Криско се разделили, преди време, заради различия в характерите и представата за кариерата й.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.