Толкова ли е жадна за внимание? Ива Софиянска сащиса всички

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/tolkova-li-e-zhadna-za-vnimanie-iva-sofiyanska-sashtisa-vsichki/143981 LifeZone.bg
Толкова ли е жадна за внимание? Ива Софиянска сащиса всички

Ива Софиянска направи нещо, което изуми мнозина

Снахата на Черепа и съпруга на Антон Божков винаги е била сдържана, кротка, обрана, а свекър й дори я нарича сива, без цвят.

Дали заради приказките му, които жестоко са ударили по егото й или заради това да фокусира вниманието върху себе си, но бившата водеща накара мрежата за заклокочи.

Дъщерята на бившия столичен кмет Стефан Софиянски пусна видео в мрежата, на което се показа как спи на---тротоара.

Да, на улицата. веднага плъзнаха питанки дали не е изгонена от мъжа си, от свекър си и няма къде да подслони глава. Не, притесненията на хората се оказаха напразни. Ива Софиянска нито е изгонена, нито е станала клошарка.

Просто тя намери начин да фокусира вниманието върху себе си, но по твърде неудачен начин, убедени са в нета.

А под фотото Софиянска написа: „Където заспива бебето, там заспива моментално и  майка му.“ От клипа става ясно, че половинката на  Антон Божков се е снимала на софийска улица с бебето в количката.

Тя показа как синът й  е заспал, а тя буквално се просва на тротоара и ляга до количката така, все едно е на спалнята си вкъщи.

Наоколо минават пешеходци и велосипедисти, но тя лежи, спи и не става.

„Какво ли не правят хората за минута слава? Ама на маймуни ще се превърнат, само че така не прави една майка“, коментарите под видеото бяха повече от взривоопасни.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.