Топ астрологът Божидар Караджов посочи какво ни грози това лято

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/top-astrologat-bozhidar-karadzhov-posochi-kakvo-ni-grozi-tova-lyato/110854 LifeZone.bg
Топ астрологът Божидар Караджов посочи какво ни грози това лято

Лятото наближава и ето каква е прогнозата на топ астролога Божидар Караджов

Ясновидецът е записал името си сред най-добрите пророци в бранша от света. Варненецът е баща на три деца, а прогнозите му се отличават с огромна точност. Феноменът направи прогноза какво ни очаква през лятото на 2023 година.

Според него страната ни влиза в Шанген до края на тази година.Еврото ще стане парична единица и за нас, българите, но от средата на следващата година.Караджов успокои българите, че няма да преживеем подобна пандемия, като коронавирусната.

Ясновидецът не вижда подобен мор, който да грози човечеството и пред следващите седем години.добрата вест от него още гласи, че в България няма да има земетресения, като в съседните държави Турция и Гърция. Земните трусове ще се почувстват и у нас, само че няма да засегнат населението ни.

Но Божидар Караджов прогнозира кошмарно лято. Ще има много силни дъждове и през юли, гарнирани с наводнения, но концентрирани най-вече в Югоизточна България. Грозят ни и много пожари, дори повече от миналата година. Но тези стихии няма да отнемат човешки живот.

Според пророка ще се открият два вида лекарства срещу рак. Ще се лекуват и много автоимунни болести, заради напредналите технологии в медицината.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.