Топ гадателката Теодора Стефанова с оптимистична прогноза за България

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/top-gadatelkata-teodora-stefanova-s-optimistichna-prognoza-za-balgariya/126275 LifeZone.bg
Топ гадателката Теодора Стефанова с оптимистична прогноза за България

Теодора Стефанова или известна още като ясновидката на Берлускони контактува с извънземното Унилсън, което й подава информация за бъдещето

 В „Черешката на тортата“, където взе участие гадателката разкри какво бъдеще очаква страната ни.

По думите й страната ни влиза в еврозоната и Шенген. Още в началото на годината Австрия  и Нидерландия променят позициите си за България и страната ни няма само по „въздух“ да влезе в Шенген.

Новината почти се потвърди от благоприятната новина, която дойде от последното заседание на финансовите министри на Европейския съюз.

Датата на приемане на еврото у нас става непроменена и тя е 1 януари 2025 заяви финансовия министър Асен Василев.

Остава само едно условие, което да изпълним и  то е да се намали инфлацията у нас.Във властта ще влезнат много жени и млади хора, които ще поставят страната ни на едно по-високо ниво.

Гурбетчиите ще се завръщат в България.Образованието и културата ще бъде издигната на много високо ниво.

Теодора Стефанова успокои, че изкуствения интелект няма да застраши работните места на хората. По думите й той ще ни направи много по-човечни.

Твърди, че от другата година влиза в действие новия Супер компютър. Тази система ще промени почти всичко на планетата, твърдя гадателката.

Но големите умове ще съдействат да не се нарушават човешките права, както и тези на робота.Но той няма да измести хората и за веки ще има работа.

Гадателката прогнозира, че следващата година ще има бедствия, някои райони ще останат без вода. Други ще са наводнени, ще загинат хора. Тя съветва хората да купуват земя и да влагат парите си в източници на вода.

1 Коментара

Тодор

преди 3 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.