Това е неустоимата зодия! Тя пленява мъжките сърца само с поглед

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/tova-e-neustoimata-zodiya-tya-plenyava-mazhkite-sarca-samo-s-pogled/135010 LifeZone.bg
Това е неустоимата зодия! Тя пленява мъжките сърца само с поглед

Представителките на този звезден знак са неустоими за мъжете

Само с един поглед жените от тази зодия може да омагьосат мачовците и да пленят сърцата им.

Но дамите от тази зодия много добре знаят цената си, затова винаги са в центъра на вниманието, както и на компанията.

Е, това са жените от зодия Близнаци. Дамите от този въздушен знак знаят не само цената си, но са и доста уверени.Близначката никога няма да обърне внимание на този, който я подцени и то във всичко, не само като дама.

Жената от зодия Близнаци умее да пленява мъжете само с поглед и всеки иска нейното присъствие.Ако сте късметлии и тя е вече в живота ви, никога не я изпускайте.

Защото тази жена е една на един милион  и ако ви обича, никога няма да ви изневери, а ще ви е вярна до сетния си дъх.

Но запомнете, не се опитвайте да я опитомите или подчините, просто няма да ви се получи. Нейната природа е дива, импулсивна и тя живее доста интензивно.

Жената от зодия Близнаци няма да възроптае срещу вашите различия, а напротив, ще ги хареса и ще ги приеме напълно.Тя е силна, знае цената си и коя е, затова харесва пълната си противоположност.

Дава ли ви жената Близнаци любовта си, бъдете сигурен, че е завинаги.

Източник: Марица, Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.