Това ли е краят на „Черешката на тортата“? Шеф Манчев не е на себе си

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/tova-li-e-krayat-na-chereshkata-na-tortata-shef-manchev-ne-e-na-sebe-si/142701 LifeZone.bg
Това ли е краят на „Черешката на тортата“? Шеф Манчев не е на себе си

Шеф Иван Манчев копира едно към едно Алек Младенов от „Ергенът“

В третият сезон на любовното риалити синеокият пъзльо остави двете финалистки с „пръст в уста“ и обясни решението си във видео. Алек Младенов не посмя да погледне двете орезилени моми в очите и да им каже, че не ги иска, а го направи с клип.

Горе-долу по същият начин постъпи и майстора на манджите в кулинарното шоу „Черешката на тортата“. В последният епизод на шоуто топ кулинарят също не се появи, а остави писмо.

В него шеф Иван Манчев обясни липсата си от финалната вечер с безкрайните си ангажименти. Както знаем той менажира няколко свои ресторанта и вероятно това бе причината за отсъствието му.

Едва ли, защото той остави участниците без плакет и така никой не стана „Най-добър домакин“ .

Шеф Манчев го направи като отговор на шашмата на участниците. Защото те си дадоха равен брой точки, което не е по правилата на шоуто.

Така Виктория, Цвети, Момчил, Илиян и Виолета от “Игри на волята” де факто се изгавриха и с шефа на предаването-Иван Манчев. Той обаче им схвана играта и им отговори подобаващо, като ги лиши от присъствието си и от наградата.

Макар участниците да се бяха постарали доста, за да утолят глада на гостите си и да се покажат на ниво, шеф Манчев бил бесен от подигравките, разкриват негови близки.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.