Този наистина ли е Алек Младенов? (Шокиращо фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/tozi-naistina-li-e-alek-mladenov-shokirashto-foto/130781 LifeZone.bg
Този наистина ли е Алек Младенов? (Шокиращо фото)

За ергенът Алек Младенов, от третият сезон на горещото любовно шоу, се води люта битка

Момите, които се състезават за ръката и сърцето на синеокия чаровник правят какво ли не, за да го спечелят. Те дори водят страшни крамоли помежду си, за да бъдат единствените, на които чаровникът да обърне повече внимание.

С прическата, брадата и разбира се, магнетичните сини очи, той хваща здраво окото. И въпреки че е само на 28, изглежда доста по-зрял за годините си.

Но определено екипът на любовното шоу добре се е постарал, за да го превърне във вида, в който го виждаме на екран.

Понеже в нета се появиха такива негови снимки, които предизвикаха лавина от коментари и то не особено ласкави.

Феновете на шоуто се доста оплюха предишната визия на Ергенът, понеже тя никак не се доближава до представата ни на мачо и напорист красавец. По-скоро Алек е изглеждал на лузър или по нашенски зубрач, доста задръстен за живота.

„Е, чак пък такава фрапантна разлика! Та той е имал физиономия на задръстен младок, който няма нищо общо със сегашната си визия.

Тия от продукцията буквално са го преобразили. А ако беше с предишния си фейс, едва ли някое момиче би го загледало! Камо ли, като сега,да се бия за него“, коментират в мрежата.

Източник: Марица, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.