Тресе ни ретрограден Нептун до 5 декември!Какво да не правим

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/trese-ni-retrograden-neptun-do-5-dekemvrikakvo-da-ne-pravim/112746 LifeZone.bg
Тресе ни ретрограден Нептун до 5 декември!Какво да не правим

След последния ден на юни ни „налази“ ретроградния Нептун, който е в Риби

Планетата ще върви назад до 5 декември.Ще почувстваме силен натиск върху свободата си и независимостта си.Положителната страна е, че това ни дава възможност за продуктивен живот, както и за сбъдване на много желания.

Планетата не одобрява изкушенията и пристрастяването. Периодът ни дава възможност за вътрешно себеопознаване.Спецовете препоръчват арт терапия, медитация, посещение при психолог, четене на мотивационна литература. Тези, които страдат от тревожност и депресия, да се съветват при психолог, също така е добре да се занимават с духовни практики.

Планетата е свързана с медицината и фармацевтиката. Добре е в периода да се погрижите за здравето си, да се изследвате, да лекувате стари рани, както физически, така и духовни.

По време на ретроградния цикъл на Нептун не е добре да не взимаме прибързани и емоционални решения. Спецовете съветват да не влизате в пререкания с роднини, да не ровите в стари вражди, също да не се лекувате сами. Също така да се доверявате на интуицията си и да не се връщате към старите си навици.

Ретроградният Нептун очаква в този период да взимате само обмислени решения.Планетата е символ на водната стихия, на духовността, както и на решителността.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.