Три пъти го канят в „Ергенът“!Българският Кен обаче рече твърдо „Не“

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/tri-pati-go-kanyat-v-ergenatbalgarskiyat-ken-obache-reche-tvardo-ne/137491 LifeZone.bg
Три пъти го канят в „Ергенът“!Българският Кен обаче рече твърдо „Не“

Риалити героят Благомир Мастагарков показа характер

Българският Кен, както го наричаха навремето, е любимец на повечето зрители след участието му в шоуто за издръжливост "Игри на волята".

Чаровникът се размина с голямата награда и не се окичи с титла, но пък направи интересна и вълнуваща игра.

Мастагарков плени сърцето и на много последователки, но с днешна дата той дълбоко ги разочарова.

Защото за трети път отказал на организаторите на любовното шоу „Ергенът“ да бъде една от най-важната фигури в България.

Официалната му версия за отказа била, че имал много ангажименти и нямало как да си губи времето с участие в това риалити.

Неофициалната причина била, че той не искал да чуе за формата, камо ли да стане главно действащо лице в него.

От продукцията се насочили към него, защото бил напълно подходящ за фиаското. Той е манекен, чаровен, с хубави черти и много мускули. Трябва ли му повече на риалити като „Ергенът“, където ще седи като бей, а момите ще пърхат около него,

той ще ги целува страстно, а те дори ще си спретнат кавги и борби за неговото внимание. Пък и, както направи предшественика му, плазмодия Алек Младенов, може да си тръгне без годеница.

„Изобщо не ставам за това предаване. Да стоя без работа в едно имение два месеца, да умра от скука? И за капак да слушам празни приказки, лиготене, чекнене, позиране и грозни думи между някакви момичета.

Аз уважавам жените, но стойностните. А не тези, които мислят само за лесни пари, богати мъже, минутна слава и лайкове в нета. Не, благодаря!“, категоричен е Мастагарков.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.