Уреди се: Млад и заможен бизнесмен се грижи за Муки на Стоянка Мутафова!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/uredi-se-mlad-i-zamozhen-biznesmen-se-grizhi-za-muki-na-stoyanka-mutafova/131828 LifeZone.bg
Уреди се: Млад и заможен бизнесмен се грижи за Муки на Стоянка Мутафова!

Муки на Стоянка Мутафова се уреди

Мария Грубешлиева е под грижите на млад и заможен бизнесмен. Не, 73-годишната дъщеря на великата комедийна актриса няма младо гадже, а надежден наемател.

Той е наел под наем второто жилище на Муки, което приживе Стоянка Мутафова купи с цел инвестиция и го преписа на единствената си дъщеря.

Муки предвидливо не го продаде, а сега си осигурява редовни месечни приходи от него. Той се намира в близост до другото й жилище, в централния столичен квартал „Лозенец“.

Преди в скъпоструващия й апартамент живееха заедно с майка й, а сега Грубешлиева го обитава заедно с домашните си любимци.

Жилището заема цял етаж и представлява три апартамента, слети в едно. Според оценители то може да се изтъргува за над 400 хиляди евро. Другото жилище, в което живее младия бизнесмен, е значително по-малко.

Преди време Муки се оплакала, че предишните й две наемателки я оставили на сухо, като се изнесли, без да си платят наема.

Тя е изключително благодарна на майка си, която й остави завидно състояние.Освен двата апартамента приживе Стояна бе купила место в българското Сен Тропе-Свети Влас.

Парцелът бе изключително апетитен, с невероятна панорамна гледка, близо до палатите на братя Диневи. Според слуховете Стоянка Мутафова завещала още солидна сума в банка, като и доста имоти на единственото си чедо.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.