Ужас! Тони Дачева се бори за живота си

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/uzhas-toni-dacheva-se-bori-za-zhivota-si/113081 LifeZone.bg
Ужас! Тони Дачева се бори за живота си

Тони Дачева се бори за живота си

Любимата изпълнителка от зората на чалгата е сред любимите певици. Тя, заедно с Ивана и Глория, завинаги ще останат в сърцата на любимата си публика.

Но днес певицата се оплака, че животът й е заложен на карта. Защото в аптеките няма от лекарството, което я държи жива. И това е бързодействащ инсулин, защото певицата страда от тежка форма на диабет. И ако не го приеме навреме, това пък трайно може да й увреди и бъбреците.

Само че въпросните инсулинови инжекции липсват от известно време в аптечната мрежа. Не се знае кога ще има зареждане и кога болните от захарна болест ще получат лекарството, което им гарантира живота. И то буквално.

Не се знае дали количествата са изчерпани и заради новата мода сред звездите, отслабване с инсулин. Много от нейните колежки, включително Галена, слабее с инжекции от инсулин и дори нейните фенове се плашат, че изглежда като анорексичка.

Това не се случва за първи път. Преди известно време хората отново се оплакаха, че по аптеките липсва животоподдържащото лекарство и причината пак са неуредиците в държавата.

Все повече хора се разболяват от диабет и  дано накрая се установи трайна система за зареждането с това така необходимо лекарство за тази опасна болест.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.