В Биг Брадър: Зрителите изгониха Николай от Къщата

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/v-big-bradar-zritelite-izgoniha-nikolay-ot-kashtata/144609 LifeZone.bg
В Биг Брадър: Зрителите изгониха Николай от Къщата

Снощи завинаги Къщата на Големия брат напусна Николай

Трима бяха номинирани за изгонване. Това бяха Анджела, Николай и пухкавата Веселка Маринова.

Публиката спаси първа Анджела, която на този етап е любимка на зрителите.При гласуването везните наклониха също към Веселка. А в нета се изгавриха, че я оставили, за да видят нагледно как яде и омита всичко.

От Биг Брадър завинаги си тръгна Николай, който мнозина определиха като бебето. Самият той обаче си сложи етикета „арфа мъжкар“.

В мрежата обаче завря след този етикет, който си сложи нацепеният мъж. Мнозина го определиха на нещо средно между мухльо и шапшал, който говори и мисли само за чалга и за дискотеки, където се изпълнява такъв род музика.

„Този малоумник бил мъжкар и то алфа, че той си е пълен скудоумник. Много скучен и  крайно ограничен, жив смешник. Той знае ли какво точно означава алфа и си ги приписва, като хал хабер си няма за това“, попиляха го в мрежата.

Наистина за какъв мъжкар говори Николай. Има мускули, но в лицето прилича на малко хлапе, изобщо крайно несъразмерен.Дори в Къщата, а и извън никой не го приема на сериозно, затова беше ясно, че той ще изхвърчи от шоуто, а двете дами остават.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.