В „Денсинг старс“ : Защо Натали Трифонова не може да трае партньора си?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/v-densing-stars-zashto-natali-trifonova-ne-mozhe-da-trae-partnyora-si/133629 LifeZone.bg
В „Денсинг старс“ : Защо Натали Трифонова не може да трае партньора си?

На крачка от финала страстите в „Денсинг старс“ изригват като вулкан

И не само заради факта кой ще грабне победата, а и войната между танцувалните двойки никак не е за подценяване.

Фаворити за победата са ексцентричната певица Дара, невероятната д-р Неделя Щонова,актрисата Ивет Горанова, както и чаровната синоптичка Натали Трифонова.

На една ръка от финала всеки от тези дами е имала своите възходи и падения. Но между Натали Трифонова и нейния танцувален партньор искрите са повече от вулканични. Блондинката сподели, че заради тези отношения с него за малко не се отказала от надпреварата.

„Голям инат е, често пъти в залата никой не иска да отстъпва, двамата сме силни и трудни характери. На няколко пъти бях взела решение да се махна и да се откажа от състезанието, но това не е в кръвта им. 

Какви ли битки не съм водила, за какво ли не, затова реших да остана и дори да победя“, споделила пред приятелки Натали Трифонова.

Партньорът й на дансинга Димитър Стефанин обаче също едва издържал напрежението.

Пред приятели той споделял, че Натали Трифонова била крайно капризна жена, която искала всичко да става по неин терк. Не само че не се съобразявала с чуждото мнение, ами винаги искала тя да бъде отгоре.

„Едва я понасям, нетърпима е. Толкова капризна личност не съм срещал“, негодувал Димитър.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.