В Хелс Китчън: Махленски скандал взриви отбора на „Златните“

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/v-hels-kitchan-mahlenski-skandal-vzrivi-otbora-na-zlatnite/133328 LifeZone.bg
В Хелс Китчън: Махленски скандал взриви отбора на „Златните“

Златни ли, отборът на известните се превърнаха в най-обикновени махленски келеши

„Аман от простотия“, изригнаха и зрителите на иначе любимото кулинарно предаване Хелс Китчън. Незнайно колко „елитен“ е Гатьо от отбора на известните, но той не спира да ръси цинизми и обидни думи към певицата Бони.

Двамата видимо не се понасят и напрежението помежду им ескалира на макс. Двамата дори си размениха доста обидни думи, като Гатьо  нарече Бони „куц кон“. И това бе най-меката обида. Чалгарката не му остана длъжна и му отвърна, че е „мишка“. В безсилието си Гатьо пък заяви, че са му писнали циганските й номера.

Бони размени остри стрели и реплики с психоложката Алекс Гърдева от първия сезон на любовното риалити „Ергенът“. Тя  и певицата също не могат да се понасят и все по-трудно им става да го прикриват, като на моменти негативизма им ескалира.

Дори шеф Виктор Ангелов вдигна ръце от тази селска простотия. Топ готвачът се видя в чудо, защото крясъците на „златните“ задминаха петорно неговите, а зрителите се нагледаха на невиждан сеир.

Накрая шеф Ангелов изгони рокаджията Тома Здравков. Заяви му, че може да пее и свири божествено, но в кулинарията е „гола вода“. Той се съгласи и си тръгна гордо.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.