В „Като две капки вода“: Християна Лоизу се озъби на зрителите!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/v-kato-dve-kapki-voda-hristiyana-loizu-se-ozabi-na-zritelite/130852 LifeZone.bg
В „Като две капки вода“: Християна Лоизу се озъби на зрителите!

Християна Лоизу се превърна в най-одумвания участник в „Капките“

Надарената кипърка е бременна в шестия месец и чака първото си дете. Именно бременността й кара зрителите да имат противоречиво мнение за нейно участие.

След последното превъплъщение на Владо Зомбори в образа на Майкъл Джексън, което изуми публика и жури и всички го аплодираха, Християна Лоизу повдигна малко завесата кой е бащата на бебето й.

На личния си профил тя само показа годежен пръстен с малък диамант. А под натиска на водещите на музикалното шоу Рачков и Геро призна само, че таткото на бъдещото й бебе е българин.

Последната известна връзка на Християна бе със звездния репортер Борислав Борисов. С него даже бляха сгодени, но преди две години изненадващо се разделиха.

Зрителите на „Като две капки вода“ обаче са убедени, че надарената кипърка трябва да прекрати участието си в шоуто, за да не рискува живота на бъдещото си дете.

Лоизу също призна, че бременността я кара по-бързо да се уморява, но е категорична, че няма да се откаже от участието си.

„Не мога да бъда от жените, които си стоят в къщи и чакат само да родят. Когато аз съм щастлива и бебето е щастливо.

А аз съм такава, когато пея и съм на сцената. По нищо не отстъпвам от другите участници, защото също пея, танцувам  и се раздавам на макс“, даде отпор на нападките Християна Лоизу.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.