В миналото: Мони Бонбони от Хелс Китчън преживяла ужасни неща

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/v-minaloto-moni-bonboni-ot-hels-kitchan-prezhivyala-uzhasni-neshta/130607 LifeZone.bg
В миналото: Мони Бонбони от Хелс Китчън преживяла ужасни неща

Мони Бонбони от Хелс Китчън крие тежка лична драма от миналото си

Симона Манолова, но както я наричат Мони Бонбони, стана една от най-колоритните участнички в кулинарното шоу. Някои я определят като гротеска, карикатура, други й се присмиват заради ниския й умствен потенциал.

Но не само заради визията подигравките към Мони вървят от страна на зрителите на продукцията. За нелепото й, на моменти, поведение обаче брюнетката има обяснение. За него не знаят много от потребителите на мрежата, но те показват причината за нейното държане в кулинарното шоу.

Когато била в осми клас, Симона се влюбила в момче, което не се отнесло добре към нея. Не само че не се отнесло, ами той буквално се гаврил с нея, мачкал я психически и в един момент позорно я зарязал, за назидание пред всички.

Заради стреса Симона надебеляла много. И после, за да отслабне, получила болестта булимия, на психична основа. Всяка поета храна тя я повръщала. Близките й били в шок  и направили и невъзможното да спасят, и вдигнат на крак детето си.

Днес родителите й се надяват целия този стрес да е зад гърба й и тя да не развие отново тази психична болест. Те се молят тя да напредне в професията, която си е избрала и да намери мъжа, който ще я обича и уважава.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.