В ретрограден Меркурий сме! Какво ни очаква от днес до 28-ми август

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/v-retrograden-merkuriy-sme-kakvo-ni-ochakva-ot-dnes-do-28-mi-avgust/139833 LifeZone.bg
В ретрограден Меркурий сме! Какво ни очаква от днес до 28-ми август

От днес до 28-ми август сме в ретрограден Меркурий

Дали нашият приятел Меркурий ще се закача с нас или ни е подготвил нещо по-плашещо?Планетата е решила да ни върне там, в миналото, където сме били отдавна.

Когато Меркурий върви назад, трябва да отпуснем юздите и да си поемем дъх, съветва и топ астролога Азарей.

Това е времето да се поровим в работните папки, за да оптимизираме работния си процес. Но не се стремете към перфекционизъм, защото тогава може плановете и стремежите ви да рухнат, като картонена кутия.

Освен това периодът е подходящ и да обърнем внимание на старата си любов.

Забравили ли сме детето в нас, то ще напомни за себе си, ще се разплаче, ще ни проговори, ще ни накара да бъдем по-милостиви и щедри, дори по-любвеобилни.

Никога не е късно да се върнем в приказния свят на детството и да бъдем по-палави, казва Азарей.

Може би сте забравили и сега е време да си вземете почивка, да обърнете внимание на себе си.Не го ли направите, непременно нещо ще ви „подбутне“.

През време на ретроградния Меркурий в Дева и Лъв е време да се канализират желанията и това ще доведе до по-добро здраве и самочувствие. Освободете се от ненужните ангажименти и гледайте ведро на живота, съветва астрологът.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.