Валентин Кулагин изригна срещу майката на Сузанита: Обвини я в крупна измама!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/valentin-kulagin-izrigna-sreshtu-maykata-na-suzanita-obvini-ya-v-krupna-izmama/133903 LifeZone.bg
Валентин Кулагин изригна срещу майката на Сузанита: Обвини я в  крупна измама!

Валентин Кулагин скочи на майката на Сузанита

По думите на гримьора Шенай източила от благотворителност тлъста сума в размер на седемдесет бона.

Тези сериозни обвинения срещу нея се тиражират и в социалната мрежа. Според потребители родителката на Сузи Мурад сериозно злоупотребявала със сродствата, събиране за благотворителност.

От известно време бившата съпруга на певеца Орхан Мурад събира, чрез профила си в мрежата, пари за закупуване на апарати за лимфен дренаж. Те били необходими за поддържане на живота на хора, болни от рак, с отстранени лимфни възли.

Именно по този повод разкритие направи и Валентин Кулагин. Той я обвини, че Шенай имала специална система за източване на средства, без да има регистрирана на свое име нито фирма, нито фондация.

„Шенай твърди, че всяка една от въпросните машинки струва по 1200 лева. Всъщност ги купува по 50 долара от китайски сайтове и така извършва далаверата с присвояването“, твърди звездният гримьор.

„Шенай си направи скули, втори път си коригира носа, направи си нов бюст,всичко това с какви пари. А и тези операции са забранени, ако има разсейки от рак, за каквито твърди, че има“, разкритикува я Кулагин.

Преди време Шенай наистина сподели, че заради развода с Орхан Мурад ракът й се завърнал за втори път. Злокачественото образувание се развило в дясната й гърда и тя се подложила на 8-часова операция в турска клиника, за да го отстрани.

Източник: Хотарена, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.