Ваня Джаферович накара зрителите на „Преди обед“ да настръхнат!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/vanya-dzhaferovich-nakara-zritelite-na-predi-obed-da-nastrahnat/142356 LifeZone.bg
Ваня Джаферович накара зрителите на „Преди обед“ да настръхнат!

Ваня Джаферович накара зрителите на „Преди обед“ да настръхнат от ужас

Както стана ясно триото, заместило Деси Стоянова като водеща на „Преди обед“, не спира да обира само хейта на зрителите, заради постоянните си гафове.

След като брюнетка напуска предаването и Нова телевизия, на стола й седнаха не една,  а цели три водещи. Това са специалистката по танци Франциска, бившата панелистка на Гала-Зейнеб, както и комедиантка Оля. Само че те ни спират да се „радват“ на гаврите и подигравките на зрителите на сутрешното издание.

Бившият футболист Ваня Джаферович също се заяде с триото и здраво изплаши зрителите. В своя си пост в социалната мрежа описа зрителите като черногледи и негативни, като ги „уплаши“ с предположението, че той  и съпругата му Жени са могли да седнат на стола на Деси Стоянова, но избора на продуцентите бил по-добър.

Ваня Джаферович също бе подложен на як хейт, след като смени Владо Карамазов за водещ на „Сървайвър“. Те сринаха хърватина заради неразбрания български, който говореше по медията.

„Бъдете благодарни и се кръстете, че не сложиха мен и  жена ми Женя за водещи, тогава щяхте да видите какво е“, избъзика се спортягата.

Съпругата му Жени Джаферович също събра „цялата народна любов“ като участничка в „Игри на волята“, заради слабата си социална игра. А иначе по физически показатели победата би трябвало да е нейна, коментираха нейни близки.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.