Въпреки нежеланието на майка си: Славея Сиракова запозна щерката с новия й татко

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/vapreki-nezhelanieto-na-mayka-si-slaveya-sirakova-zapozna-shterkata-s-noviya-y-tatko/131781 LifeZone.bg
Въпреки нежеланието на майка си: Славея Сиракова запозна щерката с новия й татко

Славея Сиракова не търпи чуждо мнение

Голямата щерка на Наско Сираков и Илиана Раева прави това, което й харесва. Независимо дали нейните звездни родители одобряват или не постъпките й. А те често, меко казано, са доста неразумни.

Славея Сиракова постъпва като неразумна тийнейджърка, въпреки че вече отдавна е прехвърлила тази възраст.

И сега Славея Сиракова не се поколеба, а запозна малката си дъщеричка с годеника си. И прави всичко възможно, той да замести по всички параграфи, биологичния й татко Иван.

С бащата на щерка си Славея не се раздели по приятелски, както често го „правят“ известните персони.

Тя дори смени името на дъщеря им от Емили на Амили. Двамата с Иван демонстрираха огромна обич, но малко след появата на детето им се разделиха.

И като че ли таткото Иван не присъства и в живота на детето си. Само че Славея не страда дълго от този факт, а забърса поредния мъж в живота си на почивката си на остров Бали.

И не само го хвана за гадже, ами двамата вече са сгодени. След което палавницата побърза да го запознае с четиригодишната си дъщеричка.

„Той е уникално момче. Много е добър! Не е важно дали аз го харесвам, важното е дъщеря ми да го обича и да се уважават“, запя друга песен Илиана Раева. Въпреки че в началото тя бе наежена срещу новия избраник на Славея.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.