Васил Михайлов изригна: Няма да умирам!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/vasil-mihaylov-izrigna-nyama-da-umiram/70869 LifeZone.bg
Васил Михайлов изригна: Няма да умирам!

Васил Михайлов няма никакво намерение да се предава

Екранният Капитан Петко войвода е на 85 лазарника и един от най-възрастните актьори, които продължават да играят на сцената. Той е кадър на Военния театър и  играе в различни постановки.Билетите за които са продадени с месеци напред.

Той отрече слуховете, че спира да играе, както и че е много болен.

„Няма да мра скоро, дал съм заявка“, в типичния си стил отговори на слуховете големия актьор.

Той заяви също, че се наслаждава на живота. И не се отказва от любимото си удоволствие-чаша узо вечер. Проблемите със здравето не отказват Васил Михайлов от срещите му с публиката.През последните десетина години звездата имал проблеми с подвижността. Но с процедури с минерална вода той вече ходел доста по-уверено, дори на моменти захвърлял бастуна.

Другият голям проблем на Михайлов били очите. Той имал катаракта, която не можела да се оперира и затова зрението му било доста влошено. Заради което той не заучавал нови роли, а играел само в стари пиеси.

Въпреки болежките, легендата не се предавал и бил активен както в живота, така и на сцената.

Но най-голяма радост му носели внуците и правнуците.

Той най-много си играел с най-малките, които го зареждали с енергия и хъс за живот.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.