Възможно е! Хем да сте във връзка, хем да не загубите себе си

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/vazmozhno-e-hem-da-ste-vav-vrazka-hem-da-ne-zagubite-sebe-si/109567 LifeZone.bg
Възможно е! Хем да сте във връзка, хем да не загубите себе си

Връзката не означава да загубите себе си

Или да пренебрегнете себе си, за да сте „в услуга“ на човека до вас, за да не го загубите.

Най-добра е тази връзка, която е здравословна и в нея не губите своята самоличност.

Една от голямата грешка, когато сме във връзка е не само да се приспособяваме. И да не се нагаждаме винаги към желанията на половинката си.Но изключително катастрофално е да губим себе си във връзката. Така не само губите любовта си, но и себе си.

Отделяйте време за приятелите си. Когато хората влезнат във връзка, все едно се изпаряват. Но това не е правилно. Трябва да отделяте време и за приятелите си, не само за своя партньор в живота.

Не е задължително да бъдете всяка секунда с половинката си.Времето на разделяне е необходимо, за да може да дишате и да имате пространство.

За да бъде връзката ви успешна и да се радва на дългосрочност е добре да правите здравословни компромиси.Така ще я съхраните и запазите.

Създавайте спомени, като прекарвате времето си заедно. В планината, при скачане на парашут или други емоционални неща, въпроса е да сте заедно.

Когато се карате, правете го конструктивно, приемайте и мнението на другия.Не крещете и не се обвинявайте.Работете заедно, за да намерите решение на проблема.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.