Вечно мрънкащият Рачков удари всички в земята! (Реве, а какъв тлъст хонорар прибира)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/vechno-mrankashtiyat-rachkov-udari-vsichki-v-zemyata-reve-a-kakav-tlast-honorar-pribira/128410 LifeZone.bg
Вечно мрънкащият Рачков удари всички в земята! (Реве, а какъв тлъст хонорар прибира)

Митко Рачков не спира да се жалва

Той отново е ко-водещ на предаването за имитации „Като две капки вода“.

Нисичкият комик не спира да мрънка и да се оплаква от шефа си, продуцентът Маги Халваджиян, но добре си е „оплел кошницата“. Защото единствен в гилдията прибира тлъстите тридесет бона хонорар за един лайв. Или това прави по двеста и четиридесет бона на сезон.

Колегата му и ко-водещ Герасим Георгиев-Геро направо се разписва срещу твърде скромна сума. Той прибира по пет бона на епизод.

Никой не може да достигне колосалната сума, която взима актьорът Димитър Рачков като водещ в „Капките“. Колегата му Краси Радков, въпреки че е в конкурентната Би Ти Ви, не може да се похвали с умопомрачителните пари, които прибира бургазлията.

Той води в тандем с Алекс Раева „Денсинг старс“ и взима по десет бона, няколко пъти по-малко от колегата си Рачков.

Водещият на „Ергенът“ Наум Шопов се разписва срещу още по-скромни средства. Но той живее два месеца в лукс със съпругата си, в луксозното гръцко имение на остров Родос.

И това била една от причините да снима в шоуто. Другата била, че по време на снимките се занимава с другата си дейност, от която печели-инфлуенсърството.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.