Венета Райкова най-после намери заместник на Тишо!(Фото на късметлията)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/veneta-raykova-nay-posle-nameri-zamestnik-na-tishofoto-na-kasmetliyata/136417 LifeZone.bg
Венета Райкова най-после намери заместник на Тишо!(Фото на късметлията)

Венета Райкова май най-после си е намерила мъж

Бившата водеща и настояща писателка прекрати брака си с ресторантьора Тихомир Георгиев, по-известен като Тишо, преди доста години.

Двамата обаче запазиха приятелските си отношения и заедно отглеждаха порасналия си син Патрик.

Венета Райкова винаги е подчертавала, че щом „отношенията между двама души се изчерпат“, по-добре е да се разделят, за да не се намразят докрай и да не се изнервят. А раздялата запазва добрите им спомени.

Цели шест години след окончателния развод с бившия си мъж Тишо русокоската се занимаваше с книгите си и с отглеждането на сина си.

За да помпа самочувствие бившата водеща споделяше, че има мъже около нея. Но те били само за креватна разтуха и връзките й не продължаваха дълго.

Сега обаче нещата вероятно са се обърнали. И след дълги години суша тя най-после си е намерила мъж.

Изненадващо за всички Венета Райкова сподели стори, на което се вижда, че вечеря в любимия си ресторант. Но на заден план се вижда мъжка ръка и фигура, облечена в черна риза.

Кой е тайнствения мачо и дали той наистина е нейната половинка, блондинката мълчи. Някои пък подозират, че той е от обслужващия персонал и затова стои прав до нея.

Източник:  Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.