Венета Райкова: Планетна трансформация на 250 години съсипва политици и крадци!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/veneta-raykova-planetna-transformaciya-na-250-godini-sasipva-politici-i-kradci/125363 LifeZone.bg
Венета Райкова: Планетна трансформация на 250 години съсипва политици и крадци!

Венета Райкова предрича крах на подкупни политици и всякакви мошеници

Русокоската е категорична, че при тази трансформация всякакви схеми, измами,кражби в световен и личен план ще бъдат прекъснати.

„Това се случва веднъж на 250 години. На 21 януари Плутон навлиза във Водолей. За 20 години!

Водолеят е зодия, която носи в себе си свободата, креативността, иновативността, справедливостта. Започва огромна трансформация за всички нас!

Такава подредба на планетите се е случила по време на Френската революция…Знаем какво се е случило тогава с оялите се управници“, заявява тя.
 

Същата трансформация се случи преди това и с Венета Райкова.Но с положителен знак. От водеща на скандално и жълто издание тя се превърна в писателка.

Бившата водеща издаде няколко книги, които се превърнаха в бестселъри, защото показаха грозното лица на задкулисната ни действителност.

След което блондинката се прехвърли на друга тема в окултното, на астрологията и езотериката.

Затова днес Венета Райкова е особено развълнувана. Тя  е категорична, че този природен феномен, който се случва на 250 години веднъж ще помете всякакво зло, неправда  и светът ще стане по-честно и удобно място за живеене.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.