Венета Райкова се подложи пак на регресия!Топ астрологът Гал Сасон я стресна

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/veneta-raykova-se-podlozhi-pak-na-regresiyatop-astrologat-gal-sason-ya-stresna/123539 LifeZone.bg
Венета Райкова се подложи пак на регресия!Топ астрологът Гал Сасон я стресна

Топ астрологът Гал Сасон върнал Венета Райкова в минал живота за трети път

Журналистката и  авторка на бестселъри обаче не сподели този път какво й е казал духовния учетил. Емоциите от преживяването били твърде силни, като тя обещава да ги сподели, след като отминат.

Иначе предишните две хипнози били не по-малко шокиращи.Тя и Гал Сасон са приятели от години и винаги когато си идва в България тя го моли да се подложи на регресия при него. Преживяното я държи с дни, споделяла блондинката.

По време на първият си сеанс журналистката видяла за първи път смъртта си.Тя била воин и я намушкали в корема по време на бой. Загинала, но се почувствала преродена.По време на сеанса Гал Сасон й казал нещо, което не може да забрави и до днес. Той разкрил, че е губила дете в предишен живот, затова толкова трепери сега за сина си.

„Приживяното от минали животи се отразява на настоящето ни. Самоуверена съм, но случи ли се нещо със сина ми, треперя, направо се разболявам“, признава русокоската.

При вторият сеанс тя разбрала, че човека, в когото била влюбена, я удушил.Събитията от насилствената й смърт се случили преди няколко века във Франция. Тя изпаднала в размисъл и потрес от преживяното. Вероятно това бил мъжът зодия Водолей, в когото Райкова бе влюбена, но връзката им не продължи дълго.

Днес Венета Райкова се е  обърнала изцяло към духовното и вече не вярва в любовта. По думите й, след определена възраст, хората се превръщат в прагматици, а не в романтици.

Източник: Хотарена

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.