Виктор Стоянов захапа ръката, която го хранеше!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/viktor-stoyanov-zahapa-rakata-koyato-go-hraneshe/116182 LifeZone.bg
Виктор Стоянов захапа ръката, която го хранеше!

Виктор Стоянов се оказа много неблагодарен човек

„Много мило“-то, което бе първия ерген от любовното шоу „Ергенът“ ,започна да плюе против медията, която го направи известен.

Както знаем, фитнес инструкторът опита и се пробва в няколко кариери, като водещ, като театрал, като водещ на рубрика, но навсякъде получи едно и също-провали се с гръм и трясък.

И така бившият състезател по гребане не успя да изгради телевизионна кариера в Би Ти Ви и затова яростно я „захапа“. На въпрос на феновете си какво не харесал във формата „Ергенът“, той отговори, че това било личното му представяне.

„Това е типично шикалкавене, в стил Пилат Понтийски. Къде ли не се пробва, къде ли не опита да си навре гагата, е, не става и не става. И накрая не бил доволен от себе си?! Хайде сега, кого заблуждава. Ама никой не ти е виновен, че не те бива, сърди се на себе си“, накастриха го в мрежата.

Виктор Стоянов не успя и с момите в шоуто.Негова фаворитка стана Александра Гърдева, но заради мижитурското си поведение я загуби и тя се отказа от надпреварата преди края на предаването. Нито с нея, нито с нежеланата Виктория Капитонова, на която й даде пръстена от немай къде, не изгради дори приятелски връзки извън шоуто.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.