Виктория Капитонова: красивият пръстен, който блестеше на ръката ми, беше за реклама

Смята себе си за част от звездите на България

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/viktoriya-kapitonova-krasiviyat-prasten-koyto-blesteshe-na-rakata-mi-beshe-za-reklama/53372 LifeZone.bg
Виктория Капитонова: красивият пръстен, който блестеше на ръката ми, беше за реклама

Смята себе си за част от звездите на България

Едно от нещата, заради които зрителите симпатизират на рускинята Виктория Капитонова е фактът, че постоянно усъвършенства уменията си да комуникира на български. Разбира се естествената й красота, в съчетание с дяволития й поглед, също не са за пренебрегване.

 

Тази пролет тя отново е част от хитов тв формат – готви с Къци Вапцаров, Деси Цонева и съпругата на експрезидента Деси Плевнелиева в „Хелс Хитчън“. Отбелязва, че не е имала никакви колебания дали да участва в „Кухнята на ада“. Предложението да се включи й показало недвусмислено, че вече е една от звездите на България. Не се страхува нито от лошите коментари по неин адрес, нито пък от това, че може да отпадне.

 

Започнала да готви, откакто дошла в България през 2011 г. и станала самостоятелна. Дотогава баща й й се смеел, че не може да обели едни картофи дори. Миналата година си е ходила в Русия и е категорична, че никой там не подкрепя войната в Украйна.

 

Твърди, че колкото повече гледа как се представя новият ерген Евгени Генчев, толкова повече му симпатизира. Момичетата също се повтарят с претендентките от „Ергенът 1“. Категорична е, че ако бе сред участничките във втория сезон на риалитито, щяла да направи всичко възможно да се добере до Евгени Генчев и отново да излезе като победител.

 

След участието й в „Ергенът 1“ вече е много по-внимателна в това, което казва и прави. Приема поведението си в предаването като опит, а не като грешка.

Не е получила парична награда като победителка в риалитито, а и не й е била обещавана такава.

 

По повод снимката отпреди време, на която се появи с годежен пръстен на ръката си, Капитонова уточнява, че не е сгодена, а снимката е била просто рекламна. Никога до момента не е получавала предложение за брак, а и смята, че все още й е рано да е семейна жена. Смята да почака поне още 2-3 години.

 

Не крие, че обича подаръците и не се срамува да ги получава. Трогват я най-вече неочакваните подаръци. Джипът, който кара и до днес й е подарък, а жилището, което обитава е на родителите й. Получавала е неприлични предложения, но никога не ги е приемала.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.