Виж къде набута Ваня Щерева щерка си Мила Роберт!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/vizh-kade-nabuta-vanya-shtereva-shterka-si-mila-robert/112449 LifeZone.bg
Виж къде набута Ваня Щерева щерка си Мила Роберт!

Мила Роберт се водеше екстравагантна и инакомислеща певица

Само че доскоро. „Търсете жената“, са го казали французите, а по нашенски „Търсете парата“. В тази връзка колкото и да е отричана, мразена, презирана  какво ли още не, ама чалгата е жива, диша и примамва, пък и  там са парите.

Затова щерката на щуравата сценаристка Ваня Щерева влиза в „Пайнер“. До дни младата певица си слага парафа под договора и вече готви първия си проект, коментира в бранша.В това начинание пръст имала и нейната майка, твърдят очевидци.

Че Мила Роберт си е постлала отрано за димитровградската фирма говорят много факти. Горещият слух носи, че никак не е случайно, че щерката на Ваня Щерева записа дуетно парче с Азис. Тя показа, че е първа дружка с Роксана и Есил Дюран,  а близкото им приятелство лъсна на „София прайд“.

„Обичайте се, приемайте се, душите ни нямат пол. Нищо не може да те спре в желанието ти да застанеш в подкрепа на любовта.Живейте щастливо и цветно“, прокламираха те от сцената.

От гилдията разкриват, че Галена също се е присламчила към Мила. Половинката на Вальо Вафлата е известна с това, че обича иканомислещите и прави участията си луди и щури. В лицето на бъдещата си колежка тя виждала точно такава възможност, както и желание да е отново на върха на кариерата си, съскат зад гърба й колежки.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.