Вижте дома на Дженифър Гарнър (СНИМКИ)

Дженифър Гарнър показва построения от нея дом за 7,9 млн. долара, в който Бен Афлек е потърсил убежище на фона на брачните проблеми

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/vizhte-doma-na-dzhenifar-garnar-snimki/141883 LifeZone.bg
Вижте дома на Дженифър Гарнър (СНИМКИ)

Дженифър Гарнър показва построения от нея дом за 7,9 млн. долара, в който Бен Афлек е потърсил убежище на фона на брачните проблеми

Дженифър Гарнър демонстрира любовта си към уютната елегантност и отдадеността си на създаването на процъфтяваща семейна среда по време на неотдавнашна обиколка на дома си в Лос Анджелис.

Във видеоклип за Architectural Digest тя разкрива уникалното си творение за семейството си, като по този начин нарушава обичайните си правила за поверителност.

Струва си да се отбележи, че това е първият дом, който Гарнър проект

ира и построява изцяло сама, а ентусиазмът ѝ е осезаем.

Това се случва на фона на продължаващите й борби с бившия й партньор Бен Афлек, който продължава да й причинява притеснения дори след раздялата им и връзката му с Дженифър Лопес.

Забележително е, че в момента Афлек води бракоразводна битка с Лопес. Въпреки миналото им, Гарнър е останала непоколебима в подкрепата си и дори е действала като „личен терапевт“ на Афлек, когато той е бил изправен пред предизвикателства с Лопес, според вътрешен източник.

Във вторник, 3 септември, Дженифър Гарнър отвори вратите си за видео обиколка с Architectural Digest. По време на обиколката Гарнър сподели колко значимо е това пространство за нея, тъй като това е първият дом, който е проектирала и построила за себе си.

Източник: meaww.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.