Вижте дома на Дженифър Лопес и Бен Афлек за скромните 60 млн. долара (СНИМКИ)

Джей Ло и съпругът ѝ Бен Афлек живеят в престижния Бел Еър

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/vizhte-doma-na-dzhenifar-lopes-i-ben-aflek-za-skromnite-60-mln-dolara-snimki/122393 LifeZone.bg
Вижте дома на Дженифър Лопес и Бен Афлек за скромните 60 млн. долара (СНИМКИ)

Джей Ло и съпругът ѝ Бен Афлек живеят в престижния Бел Еър

Наскоро Дженифър Лопес даде на феновете си възможност да се запознаят с пищния ѝ начин на живот чрез видеоклип, споделен в Instagram.

В клипа беше показан зашеметяващият Г-образен басейн в задния двор на мега имението за 60 млн. долара, което тя споделя със съпруга си Бен Афлек и което се намира в престижния квартал Бел Еър в Калифорния.

Басейнът, който е отличителна черта на имота, може да се похвали с цена от около 150 000 долара, което се дължи на необикновения му размер - приблизително три пъти по-голям от среден басейн - и на луксозните му дизайни "безкрайност" и "нулев ръб".

Аспектът на басейна създава илюзия за безкрайност, като водата каскадно се стича в по-нисък басейн, преди да бъде изпомпана обратно нагоре.

Функцията "нулев ръб" позволява нивото на водата да достигне до самия ръб, създавайки безпроблемен външен вид без видим ръб.

Вграденото джакузи в далечния край допълнително подсилва очарованието на басейна. Около него са разположени няколко елегантни бели шезлонги, които допринасят за естетическото излъчване на зоната.

Дженифър е заснета да се разхожда по моравата на имота си, откъдето се открива спираща дъха гледка към околните планини.

Източник: hellomagazine.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.