Владо Карамазов проговори: За липсата на собствено семейство и деца!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/vlado-karamazov-progovori-za-lipsata-na-sobstveno-semeystvo-i-deca/116397 LifeZone.bg
Владо Карамазов проговори: За липсата на собствено семейство и деца!

Владо Карамазов е интересен и все още необвързан мъж

Той е харесван от много жени, безспорен талант е, но все още не се е показал с някоя жена. Докато негови колеги не само имат по няколко жени и без свян се показват, а  и им направиха по няколко деца. Той обаче винаги се е измъквал от неудобни въпроси защо още няма жена до себе си и деца.

Но сега звездата от „Дяволско гърло“ сам отговори на питанките, които вълнуват не една или две негови фенки.

„Не съм лесен характер. Признавам, чепат съм, трудно се задържам на едно място, пък и  съм доста любопитен. Искам много неща да пробвам в този живот, такива, които да те разтърсят. В този ред на мисли пиенето и смяната на жени не влизат. Не харесвам напористите мадами, които искат да всяка цена да те обсебят и  да те „укротят“. Просто си падам по по-духовните неща. В тази връзка не съм срещнал точния човек, не „съм си изгубил ума“ от любов.Като го срещна, няма да го изпусна. И да, искам деца, но не на всяка цена“, разкри душата си актьора.

Освен това чаровникът призна, че харесва традиционните ценности и не смята, че те са отживелица. А дали причината не е, че си пада по мъже, Владимир Карамазов нито потвърждава, нито отхвърля слуховете.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.