Внезапно щастие сполетя една от финалистките на „Ергенът“2! Реве от щастие

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/vnezapno-shtastie-spoletya-edna-ot-finalistkite-na-ergenat2-reve-ot-shtastie/140218 LifeZone.bg
Внезапно щастие сполетя една от финалистките на „Ергенът“2! Реве от щастие

Една от финалистките на втория сезон на любовното риалити „Ергенът“ отново е щастлива

След серия от неудачи Елена Сергова реве, та се къса, но…този път от щастие. Тя бе луднала по ергенът Евгени Генчев.

Само че рошавият пианист я игнорира и избра нейната конкурентка, моделката Валерия Георгиева. Е, с нея на Евгени също не му провървя, но това е друга история…

Елена бе срината със земята, когато любимият й Евгени я поряза като маринована краставичка. В ефир,  и в лицето той й каза, че е красива, умна и с нея му  е добре, само че не я обича.

Но всичко на този свят се връща, а Сергова наистина изживя много, докато намери подходящия.

След като излезе от предаването, Елена се похвали с нова любов. С него заживяха дори заедно в Брюксел.

И преди заветната сватба и създаване на семейство, нещата се разтекоха.Елена Сергова получи жесток удар и от този мъж.

Преди дни ергенката призна в нета, със сълзи на очи, че вече е  открила голямата любов. От суеверие не искала да разкрива нито името, нито кой е той. Само сподели, че преди това, седмици наред повтаряла молитвата на Петър Дънов.

„Всичко ще се нареди и то не така, както ти знаеш, не така, както другите знаят, а така, както знае само Бог“, била молитвата на Учителя.И нещата наистина се случили, лети от щастие Елена Сергова.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.