Водещата Ани Салич издаде тайните си за младост и хубост

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/vodeshtata-ani-salich-izdade-taynite-si-za-mladost-i-hubost/113560 LifeZone.bg
Водещата Ани Салич издаде тайните си за младост и хубост

Ани Салич е сред любимите водещи

Телевизионерката чукна 54, но изглежда свежа и млада. Тя разкри своите малки женски хитрости за това как поддържа младежкия си вид и изглежда перфектно.

Тя започва деня с три неща. Това са топъл душ, турско кафе и фреш от портокал и лимон.Топлият душ помага на женската хубост и отпуска тялото.

Топлината стяга мускулите на корема, тонизира и доставя кислород директно на кожата.

Доказано е, че турското кафе помага за концентрацията,удължава живота, пази жените от инфаркт и изостря ума.

Сънят също е много важен за Ани Салич. Телевизионната звезда споделя, че не обича тежкия грим, когато е извън прожекторите. Харесва естествения, минималистичен грим, но нанася червилото си с четчица, за да придаде повече обем на устните си.

На снимки или за събитие слага пудра 2 в 1, фон дьо тен, прикрива сенките под очите с коректор, слага малко спирала и руж за освежаване.

Гримира се бързо и бавно, но може да го направи и в колата.

Не харесва веждите си, затова в чантичката си винаги носи пинсета.

Ани Салич признава, че често чисти лицето си с пяна, понеже използва тежък грим в студиото. Набляга на овлажняващи и подхранващи кремове с естествени съставки, минерали и витамини.Само вечер слага стягащ крем около очите и проблемните зони по лицето си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.