Всички й завиждат! Тита слабее със снаксове и сладки(Фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/vsichki-y-zavizhdat-tita-slabee-sas-snaksove-i-sladkifoto/119033 LifeZone.bg
Всички й завиждат! Тита слабее със снаксове и сладки(Фото)

Всички завиждат на диетата на Тита

Христина Христова, както е истинското име на певица се изфука, че отслабва с храни, които иначе се водят нездравословни. И ако ги хапваш редовно, увеличаваш килограмите си и пълнееш неимоверно.

Да, ама не. Младата звезда се изфука, че слабее с бургери, снаксове, дори със сладки неща.

С тази диета тя вече била стопила няколко излишни килограма. Решена е да отслабне дотолкова, че телесното й тегло да отговаря на нейния ръст и физика.

„Колкото и да звучи невероятно, отслабвам със снаксове, бургери, дои със сладки неща.Чувствам се здрава, пълна с енергия и добре в кожата си. За първи път отслабвам с храни, които по принцип се приемат като нездравословни.Само че те са здравословни. Заради което не напълнявам, а отслабвам“, хвали се Тита.

По думите на Тита храната, която приема, се приготвя по здравословен начин и само с продукти, от които слабеем, а не напълняваме. Режимът й е изготвен от диетоложката Енджи Касабие. Менюто й доставя необходимите калории за деня, както и всички полезни неща, от които се нуждае организма й.

Храната, в това число закуска, обяд и вечеря, певицата получава в готов вид и така не й се налага да губи време, обясни тя.

Източник: Телеграф

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.